Журналистът от Тайм и автор на биографията на украинския президент Владимир

...
Журналистът от Тайм и автор на биографията на украинския президент Владимир
Коментари Харесай

Саймън Шустър: В бункера на Зеленски не пускат чужденци

Журналистът от " Тайм "  и създател на биографията на украинския президент Владимир Зеленски Саймън Шустър сподели, че в бункера на президента въобще не се позволяват чужденци и той черпи описанията в книгата си от диалози с украинския водач и неговото обграждане.

" От доста месеци се пробвам да поправям редактори и публицисти, които бъркат самия бункер и комплекса от здания на президентската канцелария. Бункерът е част от него, в която в никакъв случай не ме позволиха, ясно ми споделиха: " не помни за това ". Чужденците въобще не са допускани там. Помолих за това, само че от службата за сигурност споделиха, че това е невероятно ", споделя Шустър в изявление за " Украинска истина ".

Журналистът означи, че доста хора считат, че той е посетил бункера. " Хората, които са чели книгата, в това число издателите, ми споделиха, че животът в бункера е толкоз блестящо разказан, че са си помислили, че съм бил там. Разбира се, хубаво е да чуя, че читателят е видял ярка картина. Но всичко това се основава на моите изявленията с президента и други хора, които са живели и работили там. Те ми описаха в детайли за това и аз го описах по техните думи ", призна журналистът.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР